Les Entrées

Assiette Valaisanne

aux charcuteries de la région

Curred meat and cheese plate from wallis

16.- / 26.-

Assiette du Fromager

Local cheeses plate

13.- / 21.-

Bruschettas :

Aux légumes de saison grillés

With grilled seasonal vegetables

 12.- 

 

Au fromage de chèvre

de la “Ferme à Gaby” à Champoussin

Goat cheese from “Gaby’s Farm” in Champoussin

 14.-

A la truite fumée de Champéry

With smoked trout from Champéry

16.-

Salade à la truite fumée de Champéry

Rondelles d’oignons, câpres, croûtons, aneth

Salad with smoked trout filets, onions, capers, croutons, dill

18.- / 27.-

Salade Paysanne

Jambon, viande séchée, lard, fromage, oeuf dur, croutons

Salad with ham, dry meat, bacon, cheese, boiled egg, croutons

18.- / 27.-

Salade Bergère

Croustillants de chèvre miel, noix, lardons, croûtons

Salad with goat cheese, honey, walnuts, beacon bits, croutons

15.- / 25.-

Salade mêlée

Mixed salad

7.-

Salade verte

Green salad

5.-

Soupe du jour

Soupe of the day

12.-

Les Plats

Les Croûtes

Grilled slices of bread with different garnitures

Fromage

Raclette des Bochasses

Raclette cheese from Bochasses dairy farm

18.-

Jambon cru

Jambon cru de la Vallée, raclette des Bochasses

Curd ham from the region, raclette cheese from Bochasses

22.-

Chèvre

Jambon cru de la Vallée, fromage de chèvre de la « Ferme à Gaby »

Curd ham from the region, goat cheese from Champoussin

24.-

Bochasses

Jambon cru et lard de la Vallée, raclette et sérac des Bochasses

Curd ham and bacon from the region, raclette cheese and sérac from Bochasses

25.-

Supplément œuf

Supplementary egg

2.-

Les Fondues

La traditionnelle des Bochasses

Traditionnal cheese fondue with cheese from Bochasses dairy farm

23.-

La sauvage à l’ail des ours

Cheese fondue with wild garlic

26.-

La valaisanne à la tomate

Cheese fondue with tomato sauce

27.-

Les Röstis

Grated grilled potatoes with different garnitures

Fromage

Raclette des Bochasses

Raclette cheese from Bochasses dairy farm

16.-

Végétarien

Légumes de saison, raclette des Bochasses

Potato rösti with vegetables and raclette cheese from Bochasses

21.-

Paysan

Jambon cru de la Vallée, raclette des Bochasses, oignons

Raw ham from the region, raclette cheese from Bochasses, oignons

23.-

Bochasses

Raclette et sérac des Bochasses, tomate, lard sec de la Vallée

Raclette cheese from Bochasses, tomato, bacon from the region, sérac cheese from Bochasses

25.-

Supplément œuf

Supplementary egg

2.-

La “Pièce du Boucher”

Servis avec frites maison et légumes de saison

A delicious piece of meat chosen by the chef served with homemade fries and seasonal vegetables

Prix selon arrivage

Portion de frites maison

Homemade french fries

7.-

Les Desserts

Meringues maison et crème double

Compote de fruits de saison

Meringues, double cream, seasonal fruit purée

12.-

Le brownie du “Chef Nathan”

Glace vanille et chantilly

Chocolate brownie, vanilla ice-cream, chantilly

12.-

Tarte maison

Homemade pie

5.-

Coupe de fruits

Sorbets abricot et framboise, fruits frais, chantilly

Apricot and raspberry sorbet, fresh fruits, Chantilly

12.-

Coupe Danemark

Glace vanille, sauce chocolat, chantilly

Vanilla ice-cream, chocolate sauce, Chantilly

10.-

Coupe café glacé

Glace café, expresso, chantilly

Coffee ice-cream, espresso, Chantilly

10.-

Boules de glaces

Chocolat, vanille, café, abricot, poire, framboise

Chocolate, vanilla, coffee, apricot, pear, raspberry

3.50